Kremanska za lepotu

Osim za opšte zdravlje, Kremanska voda čini blagodeti i za našu kožu. Redovna konzumacija vode čini kožu mekom, elastičnom, svežom i mladom.

Anti-aging i antioxi efekat

Kremanska voda dovodi do veće raspoloživosti kiseonika u krvi i doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Ukoliko unosite previše kiselih namirnica i vaš organizam će postati sklon povećanju kiselosti. Kako bi se izborio sa velikom količinom kiselog otpada, organizam proizvodi previše slobodnih radikala, koji oksidiraju ne samo otpad, već i zdrave ćelije. Time povećavate rizik od upalnih procesa u organizmu ali i ubrzavate starenje ćelija, što je najpre vidljivo na ćelijama kože. Kremanska voda pomaže u eliminaciji slobodnih radikala i čišćenju organizma, pa time može štititi ćelije od prevremenog starenja.

Detoksikacija organizma

Voda čini 70% našeg organizma i direktno utiče na njegovo funkcionisanje i metaboličke procese. Kroz metaboličke procese ogranizam stvara toksine koje se moraju izbaciti iz tela; voda pomaže da se toksini i drugi “otpadni” produkti ne zadržavaju dugo u organizmu.

Comments are closed.